ACADEMIE 

ACADEMIE  TREATMENT

D-tox ritual een unieke diepe reiniging. Het reinigen van de huid zuivert en reinigt de huid in de diepte, de beste manier om een stralende en gezonde teint te herstellen. Helpt de huid te zuiveren en de teint te egaliseren. Elimineert dode huidcellen, verfijnt de structuur en verkleint de poriën.
behandelingsduur 45 min  49,50 (zeer geschikt als acnèbehandeling)

: o.a. reinigen, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker en een dag of nachtverzorging.
Behandelingsduur 75 min  62,50

Essential super relax: o.a. reinigen, epileren, peeling,  onzuiverheden verwijderen, uitgebreide massage 20 min, ampul, masker, dag of nachtverzorging en oogverzorging.
Behandelingsduur 90 min  79,50 voor een totale ontspanning!

De  Essential producten vullen de tekorten van de huid aan en geven haar een comfortabel gevoel. De huidbalans is geoptimaliseerd en ziet er weer stralend uit. In deze behandeling wordt de huid heerlijk verzorgd en de vochtbalans van de huid hersteld. Een perfecte kennismaking met de producten van Skeyndor en worden aangepast aan ieders huidtype. Echt geschikt voor ontspanning!

Relaxbehandelingen zij ideaal voor ontspanning.  de milde verzorgende werkstoffen zijn voor alle huidtype geschikt en zorgen tijdens en na de behandeling voor een heerlijke beleving en een mooie glow!