Huidverzorgende behandelingen

Academie  treatments:

D-tox ritual een unieke diepe reiniging. Het reinigen van de huid zuivert en reinigt de huid in de diepte, de beste manier om een stralende en gezonde teint te herstellen. Helpt de huid te zuiveren en de teint te egaliseren. Elimineert dode huidcellen, verfijnt de structuur en verkleint de poriën.
behandelingsduur 45 min €49,50 (zeer geschikt als acnèbehandeling)

Hydra Nourishing is voor de gedehydrateerde, droge en gevoelige huid. met als doel een gehydrateerde opperhuid en is weer zacht en soepel.
behandelingsduur 45 min €49,50

Age repair om de huid met tekenen van veroudering steviger en soepeler te maken, de teint is onmiddelijk stralend en egaler.
behandelingsduur 45 min €49,50

Optimale treatment hierin komt uw huid niets te kort, voor ieder huidtypen. een gepersonaliseerde treatment waarin uw huid weer in de juiste balans en werkstoffen weer optimaal opgenomen worden met als resultaat een prachtige huid die straalt!
behandelingsduur 60 min €65,00

Lifting & firming vitamine C een heerlijke intensieve behandeling tegen huidveroudering en verslapping en de huid hervindt haar stevigheid en elasticiteit terug.
behandelingsduur 75 min €89,50

Oxygenating & stimulating heeft als doel de effecten van luchtvervuiling te behandelen, een echte zuurstof boost inclusief een peeling. Voor een frisse teint.
behandelingsduur 75 min €89,50