Academie peeling

Als gevolg van het ouder worden, neemt de celvernieuwing af. De keratine laag van de opperhuid bestaat geheel uit dode huidcellen die de huid een vaal en levenloos aanzien kunnen geven. Het verwijderen van deze dode huidcellen  de academie peeling zorgt voor een zachtere opperhuid, versnelt de cel vernieuwing van huidcellen en stimuleert de productie van collageen en elastine.
Vermindert de talgafscheiding en door de exfoliërende werking worden de dode keratine cellen verwijderd, die geblokkeerd worden door talg, zeer effectief als acné behandeling.

Bij acne vermindert  de talgproductie van het huidoppervlak en vermindert de verhoorning van de huidcellen.

Bij over pigmentatie van de huid of littekens bevordert de  de regeneratie van de opperhuid waardoor pigmentatie en littekens afnemen.

• Reinigt en zuivert de acné huid
• Verwijdert de dode keratine cellen
• Versnelt de cel vernieuwing
• Stimuleert de productie van collageen en elastine
• Vermindert de ontwikkeling van bacteriën en overmatige talgproductie

YOUTH PEEL Vermindert tekenen van huidveroudering. Herstructureert de lagen van de opperhuid en maakt de huid glad en geeft een jeugdige uitstraling een echt Glow!

UNI PEEL Maakt de huid glad en matteert, verminderd pigmentvlekken en geeft glans aan de teint.

SEBU PEEL zuivert de epidermis, voor onzuivere,vette huid, maakt de huid glad en gereinigd. Verfijnt en droogt onzuiverheden uit. Ideaal voor een doffe teint.

 

Behandelingsduur 60 min €69,50