NEODERMA BIO PEELING

Nu in onze salon de geheel vernieuwde NEODERMA, met nog hogere en vernieuwde werkzame stoffen. Nieuwsgierig? Gratis intake voor info en persoonlijk behandelplan.

Als gevolg van het ouder worden, neemt de celvernieuwing af. De keratine laag van de opperhuid bestaat geheel uit dode huidcellen die de huid een vaal en levenloos aanzien kunnen geven. Het verwijderen van deze dode huidcellen met de NEODERMA

 

BIO PEELING zorgt voor een zachtere opperhuid, versnelt de cel vernieuwing van huidcellen en stimuleert de productie van collageen en elastine.

De BIO PEELING vermindert de talgafscheiding en door de exfoliërende werking worden de dode keratine cellen verwijderd, die geblokkeerd worden door talg, zeer effectief als acnè behandeling.

 

Bij acne vermindert de BIO-PEELING de talgproductie van het huidoppervlak en vermindert de verhoorning van de huidcellen.
Bij over pigmentatie van de huid of littekens bevordert de BIO-PEELING de regeneratie van de opperhuid waardoor pigmentatie en littekens afnemen.

 

• Reinigt en zuivert de acnè huid
• Verwijdert de dode keratine cellen
• Versnelt de cel vernieuwing
• Stimuleert de productie van collageen en elastine
• Vermindert de ontwikkeling van bacteriën en overmatige talgproductie

BIOPEELING :

o.a. reinigen, epileren, vapozone en onzuiverheden verwijderen, aanbrengen en inwerken BIO-PEELING, masker en dag of nachtverzorging.
Behandelingsduur max. 75 min.    72,50