SCHOONHEIDSSPECIALISTE DEN HAAG ANBOS LID

Onze salon is aangesloten bij de ANBOS

Algemene Nederlandse Beroeps Organisatie Schoonheidsspecialiste ,

Gediplomeerd
Kwaliteit waarborg
Brede kennis in behandelingen

Alle klanten in onze salon krijgen een analyse, een behandeladvies op maat en een behandelplan. En uw volgende afspraak zal geheel naar de behoefte van uw huid zijn.

Wat die op dat moment zijn kunnen verschillen, weersomstandigheden, leeftijd, vakantie en zon, hormonen, herstel na drukke periode of ziekte maar zijn belangrijk bij de keuze van de behandeling.
Dit word vooraf met u besproken zodat u precies weet waar u aan toe bent!

  • ACADEMIE¬† natuurlijk uit Parijs
  • ADO HERBAL schoonheid uit de zwarte zee
  • SKEYNDOR spaanse passie

Wij werken met deze prachtige hoogwaardige merken, waarvan Academie 125 jaar bestaat en de grondlegger is van de de schoonheidsspecialisten opleiding. Zij stellen hoge eisen aan hun schoonheidsspecialistes op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en bijscholing. Daarom zijn we samen met u, in staat om uw huid in optimale conditie te houden. En dit begint bij een mooi verzorgde huid. Alleen samen bereiken en behouden we een stralende huid op iedere leeftijd!

Laat u daarom adviseren en behandelen door een specialist want een mooie huid, begint bij een goed verzorgde huid!

Elke klant is voor ons uniek en krijgt dan ook de grootst mogelijke aandacht zowel voor als na de behandeling. Voor de behandeling krijgt elke klant een huidanalyse met een bijbehorend behandelplan en advies voor thuisgebruik.

Verkrijgbaar:
KADOBONNEN vanaf 25,00

U wilt toch ook een stralende huid maakt u snel een afspraak bij JOU schoonheidssalon in Den Haag
06-52606955

Groet Francis en Marjolein