Moeder & dochter samen werkzaam in de salon

Over ons

Wij zijn Marjolein – schoonheidsspecialiste – en dochter Francis -schoonheidsspecialiste – en pedicure, en onze missie is jouw huid te laten stralen. Wij bieden dan ook in onze salon een op maat gemaakt programma van behandelingen, want geen huid is het zelfde en behoeftes verschillen. Graag adviseren we welke treatments voor jouw huid essentieel zijn, dit kunnen een reeks van losse behandelingen zijn of past een kuur beter bij de behoefte? Start vandaag en laat je een eerlijk advies geven…want niets gaat vanzelf.


Een stralende mooie huid zonder imperfecties? Wie wil dat niet?

Helaas is dat niet bij iedereen het geval. Alles moet snel tegenwoordig, botox en fillers zijn niet meer weg te denken, allemaal prima natuurlijk maar doen niets voor de conditie en structuur van je huid. Ook worden er vaak verkeerde en onnodige behandelingen geadviseerd die niet aansluiten bij je huidtype,¬† vaak¬† zonder resultaat…. herkenbaar?

Kostbare tijd en geld verspilling. Het is niet nodig, soms kun je met een paar bezoeken per jaar volstaan, andere hebben meer behandelingen nodig. Hoe verzorg je je huid thuis? allemaal belangrijke stappen voor een stralende HUID!

Onze aanpak

  • Academie
  • Biopeeling
  • Probiome peel

Met deze prachtige hoogwaardige merken, die hoge eisen stellen aan hun schoonheidsspecialistes op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en bijscholing, zijn we samen met u, in staat om uw huid in optimale conditie te houden. En dit begint bij een  mooi verzorgde huid. Alleen samen bereiken en behouden we een stralende huid op iedere leeftijd!

Laat u daarom adviseren en behandelen door een specialist want een mooie huid, begint bij een goed verzorgde huid!

U wilt toch ook een stralende huid maakt u snel een afspraak bij JOU schoonheidssalon in Den Haag.

Groet Francis en Marjolein