OVER ONS

Wij hebben in onze salon een ruim aanbod behandelingen, ontspanning, huidverzorging, huidverbetering manueel,  lichte, medium en diepe peelings, huidverbetering met apparatuur, altijd voor elke huid een aangepaste behandeling, kiest u voor huidverbetering of ontspanning of beide. Uw huid veranderd constant en zal daarom steeds andere behoeftes hebben, de juiste analyse is daarom essentieel.

Uw schoonheidsspecialist werkt met speciaal ontwikkelde salonproducten en komt hiermee met haar kennis en apparatuur in de diepere lagen van de huid, belangrijk om dan ook regelmatig onze salon te bezoeken. Want uw huid heeft nu eenmaal onderhoud nodig, ook hierin gaat niets vanzelf! Thuis zet u de verzorging en het advies voort en zodoende blijft uw huid in een optimale conditie en kunnen eventuele problemen vroegtijdig voorkomen worden. 

Aandacht voor SPF sun protection factor, heel belangrijk en word helaas vaak achterwege gelaten. Bescherm uw huid in ieder geval met een BB of CC creme, dit is een licht getinte dagcreme met een SPF bescherming. Gaat u echt zonnen gebruikt u dan een product wat speciaal geschikt is voor het zonnebaden. Let u er wel op dat u zich meerdere malen insmeert en het beste kunt zonnen tot 12.00 en na 15.00. Verbranding tast uw huid ernstig aan en kan u op latere leeftijd voor veel huidschade bezorgen. 

Alle nieuwe klanten in onze salon krijgen een analyse, een behandel advies op maat en een behandelplan. En uw volgende afspraak zal geheel naar de behoefte van uw huid zijn.
Wat die op dat moment zijn kunnen verschillen, weersomstandigheden, leeftijd, vakantie en zon, hormonen, herstel na drukke periode of ziekte maar zijn belangrijk bij de keuze van de behandeling.
Dit word vooraf met u besproken zodat u precies weet waar u aan toe bent!

NEODERMA brengt SCHOONHEID terug naar de NATUUR
SKEYNDOR betekend letterlijk HUID van GOUD  
FILORGA FILLMED een ongelofelijke booster voor huidveroudering  
SKINTECH natuurlijke huidverbetering

Met deze prachtige hoogwaardige merken, waarvan Neoderma geheel vernieuwd is, die hoge eisen stellen aan hun schoonheidsspecialistes op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en bijscholing, zijn we samen met u, in staat om uw huid in optimale conditie te houden. En dit begint bij een mooi verzorgde huid. Alleen samen bereiken en behouden we een stralende huid op iedere leeftijd!

Laat u daarom adviseren en behandelen door een specialist want een mooie huid, begint bij een goed verzorgde huid!

Elke klant is voor ons uniek en krijgt dan ook de grootst mogelijke aandacht zowel voor als na de behandeling. Voor de behandeling krijgt elke klant een huidanalyse met een bijbehorend behandelplan en advies voor thuisgebruik.

Verkrijgbaar:
* KADOBONNEN vanaf 25,00

U wilt toch ook een stralende huid maak dan snel een afspraak bij JOU schoonheidssalon in Den Haag
06-52606955

Groet Francis en Marjolein