Over Ons

Wij hebben in onze salon een ruim aanbod diverse behandelingen van NEODERMA & SKEYNDOR  voor elke huid een aangepaste behandeling, dit kan huidverbetering zijn of ontspanning of beide. Uw huid veranderd constant en zal daarom steeds andere behoeftes hebben, de juiste analyse is daarom essentieel.

Uw schoonheidsspecialist werkt met speciaal ontwikkelde salonproducten en komt hiermee met haar kennis en apparatuur in de diepere lagen van de huid, belangrijk om dan ook regelmatig onze salon te bezoeken. Want uw huid heeft nu eenmaal onderhoud nodig, ook hierin gaat niets vanzelf! Thuis zet u de verzorging en het advies voort en zodoende blijft uw huid in een optimale conditie en kunnen eventuele problemen vroegtijdig voorkomen worden.

Alle nieuwe klanten in onze salon krijgen een analyse, een behandel advies op maat en een behandelplan. En uw volgende afspraak zal geheel naar de behoefte van uw huid zijn.
Wat die op dat moment zijn kunnen verschillen, weersomstandigheden, leeftijd, vakantie en zon, hormonen, herstel na drukke periode of ziekte maar zijn belangrijk bij de keuze van de behandeling.
Dit word vooraf met u besproken zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Elke maand is er een aanbieding en wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief

NEODERMA brengt SCHOONHEID terug naar de NATUUR
SKEYNDOR betekend letterlijk HUID van GOUD
REVIDERM het geheim voor een prachtige huid    
FILORGA FILLMED een ongelofelijke booster voor huidveroudering  
SKINTECH natuurlijke huidverbetering

Met deze prachtige hoogwaardige merken, waarvan Neoderma geheel vernieuwd is, die hoge eisen stellen aan hun schoonheidsspecialistes op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en bijscholing, zijn we samen met u, in staat om uw huid in optimale conditie te houden. En dit begint bij een  mooi verzorgde huid. Alleen samen bereiken en behouden we een stralende huid op iedere leeftijd!

Laat u daarom adviseren en behandelen door een specialist want een mooie huid, begint bij een goed verzorgde huid!

Elke klant is voor ons uniek en krijgt dan ook de grootst mogelijke aandacht zowel voor als na de behandeling. Voor de behandeling krijgt elke klant een huidanalyse met een bijbehorend behandelplan en advies voor thuisgebruik.

Verkrijgbaar:
* KADOBONNEN vanaf 25,00
* SPAARKAARTEN volle kaart 10,00 korting

U wilt toch ook een stralende huid maakt u snel een afspraak bij JOU schoonheidssalon in Den Haag
06-52606955

Groet Francis en Marjolein