Microneedling

Microneedling de vernieuwde  techniek waarbij fijne naaldjes de lederhuid doorprikken om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker wordt.  Wij werken met 2  soorten naaldjes 0.5 mm en 0,7 mm en geheel afhankelijk van uw huid en wensen word de keuze bepaald.


Doel van de elektrische Microneedling pen is de huid te doorprikken, waarbij honderden uiterst kleine kanalen worden gemaakt waardoor nieuw collageen aangemaakt wordt en waardoor de huid verjongt, lijntjes verminderen en littekens versoepelen.


Samen met de microneedling therapie kan er in de huid  een vloeistof toegediendt worden. Dit is een vloeistof met zorgvuldig gekozen ingrediënten (hyaluronzuur, vitamine C en E, peptides).Deze penetreert tegelijk diep in de microkanalen, waardoor het huidverjongingseffect versterkt en het herstel versnelt. Na de behandeling een masker om de huid te voeden en te kalmeren.
Microneedling kan worden toegepast op het hele gezicht, de hals en het decolleté.

Hoe vaak is een behandeling nodig?
Is sterk afhankelijk van uw leeftijd en huidtype, de soort naaldjes, de diepte van de naaldjes en de stand van het apparaat. Er is dan ook geen standaard behandeling die bij ieder word toegepast. Bij de intake bekijken we wat bij uw huid de mogelijkheden zijn en het behandeltraject.

Is de behandeling pijnlijk?
Huidverbetering word meestal niet ervaren als een ontspanning in de salon, microneedling is goed te verdragen, maar zal voor sommige als pijnlijk ervaren worden en anderen gevoelig. De naaldjes moeten ook de juiste diepte hebben voor het beste resultaat.

Zie ik gelijk resultaat?
De huid is na de behandeling rood, dit zal geleidelijk afnemen in een paar dagen, voelt warm en strak aan. Collageen heeft de tijd nodig om aangemaakt te worden, dus het beste resultaat zal binnen een weken tot paar maanden zichtbaar zijn. Ook weer afhankelijk van leeftijd en uw huidtype en huidconditie.

Moet ik speciale producten aanschaffen?
Dit adviseren we u zeker! en uiteindelijk heeft elke huid heeft goede verzorging nodig, maar na een microneedling behandeling is het essentieel en zeer aan te raden. Het zou zonde zijn als een optimaal resultaat niet behaald zou worden in de vorm van verkeerde en huidverzorging. Na de behandeling is een een goede SPF noodzakelijk.
Gratis intake om de frequentie, het aantal behandelingen, en al uw vragen te bespreken.

  • Microneedling per behandeling €89,50
  • Microneedling incl. peeling €99,50