Skeyndor Peeling 

GLYCOPEELING  fruitzuur:
o.a. reinigen, onzuiverheden verwijderen, aanbrengen en inwerken Glycopeeling, nabehandeling en of masker.
Behandelingsduur: 60 min  57,50

Kuurverband  mogelijk 4 tot 6 behandelingen

Deze behandeling van de opperhuid zorgt voor vernieuwing van de buitenste huidcellen in de hoornlaag, zonder dat daarvoor de diepere huidlagen worden aangetast of schade ondervinden. Wanneer fruitzuren tussen de cellen in de hoornlaag introduceren, maken ze de verbindingen tussen deze cellen losser, waardoor de hydratatie van de huid verbetert en de huid een stralender aanzien krijgt. Op deze manier is de behandeling een spectaculaire vernieuwing van de oppervlakte laag van de opperhuid.

* celvernieuwend
* verbetert de hydratatie
* onzuivere acne huid
* pigmentvlekken
* verzacht lijntjes en rimpeltjes

DERMA PEEL PRO:
o.a. analyse, reinigen, scrub Diamond Exfoliating Gel, Ultrasonic, Rebalancing Spray, aanbrengen Phase 1+2 ampul, Rebalancing spray, massage Peel Targeted Factor, Neutralising masker, New Skin Cream SPF
Behandelingsduur 75 min 79,50 incl. Meso

Wij adviseren de Skeyndor derma-peel producten met een peelende werking en hiermee zal het resultaat tot 70% versterkt worden.
Dermapeel face wash   5% fruitzuur 32,50
Dermapeel face creme 8% fruitzuur 62,50

De nieuwe Derma Peel PRO is een professionele Pack behandeling met een exfoliërende werking. Deze toepassing biedt vergelijkbare resultaten als een dermo-estetische behandeling. Deze intensieve behandeling is opgebouwd uit 5 peeling technieken op basis AHA, PHA en PCA zuren en is ontwikkeld om het aanzien van het gelaat te verbeteren en haar zachter en egaler te maken. Ideaal voor het behandelen van expressielijntjes, rimpels en littekens van acne en pigmentverstoringen, pigmentvlekken en zonschade, en als algehele conditieverbetering.