SKEYNDOR PEELING

GLYCOlPEELING  &  ENZYMPEEL:

o.a. reinigen, onzuiverheden verwijderen, aanbrengen en inwerken Glycolpeeling of Enzympeel, masker, en nabehandeling.
Behandelingsduur: 50 min  69,50

Glycol peeling zorgt voor vernieuwing van de buitenste huidcellen in de hoornlaag, zonder dat daarvoor de diepere huidlagen worden aangetast of schade ondervinden. Wanneer fruitzuren tussen de cellen in de hoornlaag introduceren, maken ze de verbindingen tussen deze cellen losser, waardoor de hydratatie van de huid verbetert en de huid een stralender aanzien krijgt. Op deze manier is de behandeling een spectaculaire vernieuwing van de oppervlakte laag van de opperhuid.

Enzympeeling is één van de mildste soorten gezichtspeeling en is zodoende geschikt voor elk huidtype.  De huid wordt alleen door de aanwezige enzymen van afgestorven huidschilfertjes bevrijd. Hoe? De afgestorven huidcellen zijn door eiwitmoleculen verbonden die door de enzymen worden gesplitst. Zo worden de huidcellen beter en bijna als vanzelf van het huidoppervlak verwijderd. In tegenstelling tot een mechanische peeling die afgestorven huidcellen met behulp van kleine geslepen deeltjes verwijdert, wordt de huid dankzij een enzympeeling minder geïrriteerd – voor een schone huid en een stralende teint!

* celvernieuwend
* verbetert de hydratatie
* onzuivere acne huid
* pigmentvlekken
* verzacht lijntjes en rimpeltjes

DERMA PEEL PRO:
o.a. analyse, reinigen, scrub Diamond Exfoliating Gel, Ultrasonic, Rebalancing Spray, aanbrengen Phase 1+2 ampul, Rebalancing spray, massage Peel Targeted Factor, Neutralising masker, New Skin Cream SPF
Behandelingsduur 70 min  87,50 incl. Meso

De nieuwe Derma Peel PRO is een professionele Pack behandeling met een exfoliërende werking. Deze toepassing biedt vergelijkbare resultaten als een dermo-estetische behandeling. Deze intensieve behandeling is opgebouwd uit 5 peeling technieken op basis AHA, PHA en PCA zuren en is ontwikkeld om het aanzien van het gelaat te verbeteren en haar zachter en egaler te maken. Ideaal voor het behandelen van expressielijntjes, rimpels en littekens van acne en pigmentverstoringen, pigmentvlekken en zonschade, en als algehele conditieverbetering.