BIO peeling

De Bio kruidenpeeling is een mechanische peeling. De massage en de kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid, zodat de huidstofwisseling toeneemt. Tevens worden sneller nieuwe cellen gevormd en heeft het een positieve invloed op de productie van collageen en elastine. Het reinigt de huid diep van overtollige talgproductie en dode huidcellen. De bovenste huidlaag zal volledig afschilveren, een nieuwe frisse huid komt naar boven! ook in kuurverband voor extra diepe werking!

Natuurlijke kruidenpeeling met verse zee spons, algen en natuurlijke extracten. Perfect voor een gladde, frisse uitstraling! De Kruidenpeeling is een zeer intensieve en krachtige peeling. Een echte huidverbeteraar dus, tijdens en na de peeling zal uw huid warm aanvoelen of gaan gloeien, doorbloeding is voeding prikken uw huid is hard bezig om de huidstofwisseling in gang te zetten voor een stralende huid! lichte verveling of afschilfering gedurende een paar dagen afhankelijk van huidtype.

  • cel vernieuwend
  • verbetert de hydratatie
  • onzuivere acne huid
  • pigmentvlekken
  • verzacht lijntjes en rimpeltjes

behandelingsduur 60 min €79,50 

ProBiome peeling

De Probiome  peeling zorgt voor vernieuwing van de buitenste huidcellen in de hoornlaag, zonder dat daarvoor de diepere huidlagen worden aangetast of schade ondervinden. Wanneer fruitzuren tussen de cellen in de hoornlaag introduceren, maken ze de verbindingen tussen deze cellen losser, waardoor de hydratatie van de huid verbetert en de huid een stralender aanzien krijgt. Op deze manier is de behandeling een spectaculaire vernieuwing van de oppervlakte laag van de opperhuid.

Deze behandeling is opgebouwd en is ontwikkeld om het aanzien van het gelaat te verbeteren en haar zachter en egaler te maken. Ideaal voor het behandelen van expressielijntjes, rimpels en littekens van acne en pigmentverstoringen, pigmentvlekken en zonschade, en als algehele conditieverbetering.

Behandelingsduur 60 min 79,50