SKEYNDOR POWER

POWER C en POWER HYALURONIC. 

POWER C:
o.a. reingen, epileren, soft peeling-scrub, onzuiverheden verwijderen, Vitamine C 15% ampul aanbrengen en in masseren, aanbrengen granaatappelextract 6% , massage decolleté, nek en gelaat, Aloë Vera masker, dag of nachtverzorging.
Behandelingsduur 75 min 74,50

Deze Luxe salonbehandeling bestrijdt de gevolgen van ouder worden en de vitamine beschermt de huid tegen UV stralen.Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen en de celstofwisseling, en is daardoor uitermate geschikt als anti-aging behandeling en als energie boost bij de zon aangedane huid.

 POWER HYALURONIC :
o.a: reinigen, epileren, enzyme of glyco peeling, onzuiverheden verwijderen, drainage massage Intensive Concentrate, Meso ultrasound, massage Ultra Hydrating gel, Power Hyaluronic masker, dag of nachtverzorging.
Behandelingsduur facial 75 min  87,50  incl. Meso

Deze luxe PACK behandeling is een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is voor elk huidtype geschikt en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.