Cleansing treatment

Is je huid aan een complete reiniging toe? eens lekker helemaal goed gereinigd word door middel van een dieptereiniging met de juiste producten en adviezen, verwijderen van onzuiverheden? Dan is dit de juiste treatment Wil je even helemaal ontspannen? Dat kan tijdens onze cleansing  behandeling. Tijdens deze behandeling komen alle aspecten aan bod;  reinigen, dode huidcellen verwijderen, peeling, eventueel massage en masker.

De cleansing behandelingen zijn geschikt als je geen echte huidproblemen hebt maar toch je huid een heerlijke boost wilt geven. Je huid wordt gereinigd en intens gevoed met als gevolg een gezond uitziende huid met een mooie gloed. Daarnaast zitten in deze behandelingen heerlijke ontspannende massages verwerkt. 69,50

Dus kortom huidverzorging en ontspanning mits je huidtype dit toelaat, maar het echte aanpakken van huidproblemen en huidverbetering, daar zijn andere behandelingen effectiever met betere resultaten, denk dan aan een peeling of microneedling, mesotherapie.