Wat is een ADO Natural Herbal Peeling?

De ADO-kruidenpeeling is een plantaardige dieptepeeling afkomstig uit de Zwarte Zee, die bestaat uit een mengsel van geselecteerde kruiden, zeeplanten en zeespons. Een zure lotion met plantenextracten en een verkoelend en zuurstofrijk masker.

Wat doet de Herbal kruidenpeeling?

Het versnelt de natuurlijke peeling. De bovenste huidlaag zal volledig afschilferen met als resultaat een nieuwe frisse huid. De massage en de kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid, zodat de huidstofwisseling toeneemt. Er worden sneller nieuwe cellen gevormd en het heeft een positieve invloed op de aanmaak van collageen en elastine. De peeling zorgt voor afvlakking van rimpels en een verbetering van de huidkwaliteit, zowel met betrekking tot de kleur als de huidtekening. Het reinigt de huid diep van overtollige talgproductie en dode huidcellen. Dit leidt er uiteindelijke toe dat de huid gladder, frisser en elastischer wordt en een satijnachtige zachtheid en uitstraling krijgt.

 

  • Bestanddelen op natuurlijke basis
  • bevat geen minerale oliën
  • Actieve kruiden-plantenextracten
  • Hoge concentraties in alle producten
  • Perfecte behandeling voor huidproblemen, o.a. huidveroudering, acne, pigmentatie, rokershuid, verslapping en zorgt voor een snelle cel vernieuwing binnen 7 dagen