MICRO INJECTIE SKINBOOSTER

In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpels opvullen, volume vermeerderen, contourverbetering), worden skinboosters gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen.

Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op en er wordt een soepele en gladde huid gecreëerd. 

Met Skinboosters  maken we  gebruik van hydraterende micro-injecties met  HA = hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit langdurig te verbeteren.

Zodoende ontstaat er meer verdeling  en betere opname van HA  in tegenstelling tot injectables die vaak op 1 plaats in de huid worden aangebracht.

Langdurig diep hydrateren van de huid
Hydrobalans herstellen
Vermindering van oneffenheden en lijntjes
Soepele, gladde huid
Vermindering littekens acne of zon beschadiging

Gebieden:

Het gezicht
De hals
De lippen
De handen
Het decolleté

De behandeling:

Deze behandeling bestaat uit een serie zeer fijne micro injecties. Skinboosters verbetert de huidkwaliteit door de hydratatie diep in de huid te verbeteren en dat zie je aan de oppervlakte van de huid. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen.

In tegenstelling tot anti -rimpelbehandelingen is de behandeling met skinboosters een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt.

Skinboosters is  geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en voor elk huidtype: voor mensen met een jonge of verouderde huid; voor het gezicht, de hals, de lippen, de handen en het decolleté. Ook voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of een door de zon beschadigde huid, zijn Skinboosters een geschikt product.

Natuurlijk resultaat:
Skinboosters geven een bijzonder natuurlijk resultaat. Hoewel er ook iets volume wordt toegevoegd aan het gezicht, is het grote voordeel van skinboosters dat ze de huid verjongen en hydrateren. Het hyaluronzuur stimuleert het collageen in de huid. Hierdoor krijgt u een “healthy glow” en een stralende huid. Het subtiele volume, geeft u een “natural lift” van het gezicht, met behoud van uw natuurlijke contouren.

VOOR EN NA DE BEHANDELING:

Voor de behandeling:
Ons advies is om 15  minuten voor de  Skinbooster behandeling te komen, zodat wij bij u Emla creme (verdovende creme) kunnen aanbrengen. Het is aan te raden om 5 dagen voor de behandeling te stoppen met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie. Ook gelieve geen bloedverdunnende medicijnen te gebruiken, zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen (dit laatste eventueel na overleg met uw arts). Gelieve 48 uur vóór de behandeling geen alcohol te nemen.

Na de behandeling:
De eerste week na de Skinbooster behandeling graag zonnestraling vermijden. Ons advies is dagelijks een zonnefactor (min. SPF30) te gebruiken. Wij raden het gebruik van de sauna of zonnebank af in de eerste week na de behandeling. Wij adviseren u om twee weken geen schoonheidsbehandeling (zoals scrub, peeling etc) te ondergaan.

Hersteltijd:
Er kan over het hele gebied na een Skinbooster behandeling zwelling en blauwe plekken optreden. Deze zwelling trekt na enkele dagen weg. De duur van de zwelling en blauwe plekken is per persoon verschillend. Bij de ene persoon trekt het na 3-5 dagen weg en bij de ander kan het iets langer duren. Ieder lichaam reageert immers anders na een behandeling.

Duur resultaat:
Het resultaat van een  Skinbooster kuurbehandeling is ongeveer 12 maanden zichtbaar en zal geleidelijk afnemen in de laatste maanden. Het resultaat kan per individu verschillen. Voor het mooiste resultaat zijn 4 behandelingen (1 kuur) nodig.

Laat u goed adviseren in een GRATIS INTAKE om de mogelijkheden te bespreken, wij werken met uitsluitend goedgekeurde HA Booster

PRIJS:

Skintech RRS booster vanaf   149,00

Fillmed Filorga NCTF135 HA 3 ml vanaf   129,00

Fillmed Filorga M-HA 10 3 ml  vanaf   149,00